Preţurile sunt exprimate în lei/camera/pachet cu mic dejun

 

Mențiuni

In situatia exceptionala in care legislatia nu va permite organizarea petrecerilor si a activitatii de restaurant la capacitate maxima, contravaloarea Cinei Festive se va putea consuma pe parcursul sejurului sub forma de fisa cont decontabila pentru orice tip de servicii hoteliere sau se va emite un voucher pentru orice tip de servicii hoteliere valabil in 2021.

 

Pachet REVELION 2020/2021

*  cazare cu mic  dejun in perioada 29.12.2020 – 03.01.2021 in tipul de camera specificat in functie de disponibilitatea la momentul rezervarii

*  Suplimentar se va achita Cina Festiva de Revelion in valoare de 500 lei/adult

*  Cina Festiva Revelion 31.12.2020 cu program artistic muzica live si invitati speciali

*  Tombola cu premii in vacante si servicii hoteliere

Suplimente

  • Copii cu varsta pana la 4 ani au gratuitate la cazare si mese (conform planului tarifar al parintilor, nu vor avea scaun la masa in cadrul Cinei Festive)
  • Supliment pentru 1 copil cu varsta de la 4 pana la 14 ani pentru cazare cu mic dejun 115 lei / zi. Pentru 2 copii intre 4 si 14 ani se va achizitiona Camera Tripla.
  • Pachet Cina Festiva copii cu varsta de la 4 pana la 14 ani se achita obligatoriu 300 lei / sejur
  • Copii cu varsta peste 14 ani vor fi tarifati ca adulti
  • Se pot rezerva nopti suplimentare la tariful standard / pentru agentii la tarifele contractuale

Conditii generale pentru rezervare si anulare

Pentru perioada Craciunului / Revelionului rezervarea locurilor se poate face prin achitarea unui avans de 50% din c/val. pachetului solicitat. Plata integrala a pachetului se va face pana cel tarziu la data de 10.12.2020. Anularea partiala sau totala pentru serviciile aferente perioadei de Craciun / Revelion, comandate de catre Beneficiar atrage penalizari de 100%.