Oferta Craciun 2020

Preţurile sunt exprimate în lei/camera/pachet cu mic dejun

Mențiuni

* In situatia exceptionala in care legislatia nu va permite organizarea petrecerilor si a activitatii de restaurant la capacitate maxima, contravaloarea pachetului de mese se va putea consuma pe parcursul sejurului sub forma de fisa cont decontabila pentru orice tip de servicii hoteliere sau se va emite un voucher pentru orice tip de servicii hoteliere valabil in 2021.

 

Pachet CRACIUN 2020

*  Cazare cu mic dejun in perioada 23-27.12.2020, in tipul de camera specificat

*  Suplimentar se va achita Pachetul mese in valoare de 500 lei/adult

* Cina Traditionala Pomana Porcului in Ajun 24.12 cu program artistic colinde. Cina in stil traditional include tuica fiarta, vinul casei, produse traditionale si multa voie buna. Atmosfera va fi intretinuta cu colinde, muzica de petrecere.

*  Cina Festiva de Craciun in 25.12 cu program artistic

* Pentru slujba de CRACIUN se poate merge la manastirea “Caraiman” sau Biserica Domneasca din centrul orasului (aprox 1 Km de la hotelul IRI).

 

Suplimente

  • Copii cu varsta pana la 4 ani au gratuitate la cazare si mese (conform planului tarifar al parintilor, nu vor avea scaun la masa in cadrul Meselor festive)
  • Supliment pentru 1 copil cu varsta de la 4 pana la 14 ani pentru cazare cu mic dejun 115 lei / zi. Pentru 2 copii intre 4 si 14 ani se va achizitiona Camera Tripla.
  • Pachet Mese/Cine copii cu varsta de la 4 pana la 14 ani se achita obligatoriu 300 lei / sejur/ copil.
  • Copii cu varsta peste 14 ani vor fi tarifati ca adulti
  • Se pot rezerva nopti suplimentare la tariful standard / pentru agentii la tarifele contractuale